MR Fotoalbum motorrijden startpagina

Ik rij al vele jaren motor (sinds 1978) in al die jaren heb ik vele evenementen bezocht. Vakanties gedaan met de motor. In de beginjaren fotografeerde ik daar al het nodige van. Zij het met de ouderwetse manier en met zwart-wit foto’s. Die ik dan vaak zelf ontwikkelde en kon afdrukken. Later werden dat kleurenfoto’s, maar ook veel dia’s.

Op een gegeven moment werd het digitaal. Eerst leende ik een Sony af en toe van een vriend van mij (met floppy’s). Later schafte ik mijzelf een digitale spiegelreflex aan. Met onderstaand overzicht in omgekeerde chronologische volgorde, kun je naar beneden scrollend de albums zien per jaar gerangschikt.

Het is allemaal nog niet compleet en bevat ook alleen maar albums uit de “digitale fotografie jaren”
Ik probeer af en toe weer een album toe te voegen van een ontbrekend jaar.

Veel Plezier met onderstaande fotoalbums.

MR 2009 Fotoalbum motorrijden

Hier is er nog even een gat op te vullen. Iets waarmee ik af en toe bezig ben dus er worden nu nog een aantal jaren overgeslagen. Uiteindelijk zal dit compleet zijn.